• 7. LIŽNJANKA

    Međunarodna manifestacijska regata

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju na 7. Ližnjanskoj regati – LIŽNJANKA.

Bilo je zanimljivo, izazovno i zahtjevno. Jedrila se ruta od Pule (otok Veruda/ Fratarski) do Ližnjana  (uvala Kuje).  Na dionici Pula – Porer bilo je udara bure i preko 35čv. Na brodovima smo imali puno novih članova JK Delfin koji su u timovima sa iskusnim jedriličarima odradili cijelu rutu. Čestitamo svima. Najmlađi jedriličar je imao samo 15g. i došao nam je sa Cresa, a najstariji i 70.g.  Regata se bodovala za Argonaut kup. Regata je realizirana u sklopu manifestacije Ribarske noći Ližnjana. Nakon regate uslijedio je bogati program u organizaciji TZ Ližnjan, od ribarskih škola, izložbe radova djece, takmičenja u brodetu do glazbenog programa u ranim jutarnjim satima. Uz program proglašenja nagrađeni su najuspješniji jedriličari.

Bilo je nezaboravno!

Sljedeća Ližnjanka je u planu 08.07.2023. Bookirajte si termin.

 


5. međunarodna regata manifestacije


Pula pod jedrima 2022


Nastavljamo tradiciju
7. Ližnjanska - 7. Ližnjanka
09.07.2022.


START regate: 11h kod otoka Fratarski/Veruda
CILJ: ulazak u uvalu Kuje, Ližnjan


Regata se boduje za - ARGONAUT KUP (AK)
Organizira se pod nadležnošću strukovnog saveza HJS,
a vodi po pravilima WS Rules.
7. Ližnjanska regata (Ližnjanka) je 5. u nizu u 2022g. međunarodna regata JK Delfin koju organiziramo u suorganizaciji sa drugim klubovima i podrškama/sponzorstvu raznih dionika.
Svaka regata ima svoj identitet i svaka regata je organizirana sa puno strasti sa željom da razvijamo sportski takmičarski duh i da se dobro zabavimo nakon regate.

Ližnjanka ove godine u bogatom programu u organizaciji TZ Ližnjan. Ribiči i kulinarski znalci će se takmičiti napraviti najbolji brudet, djeca će izrađivati nagrade od naplavina, morske škole za djecu, na pozornici zabavljati će nas 4 benda... Naručili smo Maestral od 15 čv. ;-).


Bookirajte si 09.07. biti na regati i fešti nakon regate!


Uskoro objavljujemo Oglas i Upute za jedrenje.
Planirani start regate je u 11h. Svi koji dolaze u petak i trebaju vez neka se jave na mob. 0914130808