• ZANIMLJIVOSTI

28.-30.05.2021. La mula de Parenzo

Članovi JK Delfin sudjelovali su na regati - manifestaciji La mula de Parenzo koja je prva u nizu regata koja se pribrojava 1. istarskom kupu - Argonaut.
Za sada imamo rezultate prema kriterijima organizatora JK Horizont. Uskoro objavljujemo i ostale rezultate prema premjeru Argonaut kupa.

Najbrži brod na regati je brod GREY PEARL i skiper Pajo Pajković.

1. mj. u grupi 2 osvojio je obiteljski brod SAMBA, pod skipericom Sanja Vale Čupić (ukupno 4. brod prema kriterijima JK Horizont).

1. mjesto u grupi 3 osvojio je brod Sing Sing bračni par Vujičić (ukupno 6. brod prema kriterijam JK Horizont).

Uspješno je završio regatu i brod Spika pod vodstvom Tomislav Vujčić koji je primio i posebno priznanje za sudjelovanje na 1. regati. Zahvaljujemo JK Horizont, na organizaciji i nezaboravnom događaju. Čestitamo svim članovima JK Delfin na sudjelovanju i plasmanu ali i svim ostalim našim prijateljima jedriličarima JK Horizont.
Bilo je vjetra, konkurencije i zdravog takmičarskog duha te glazbe, pjesme i novih prijateljstva. Fenomenalna vibra. Osmijeh je još na licu. Jedva čekamo nastavak druženja na regatama Argonaut kupa. Slijede Brijuni, Tivoli Mandrač, Barban, Ližnjan, Arena kup i Trget 😁☀️💨⛵️🎤🎸🍺🎉

Skiperi i dio posade brodova koji su se nadmetali na manifestaciji – regati La mula de Parenzo.